De zomervakantie komt er aan!

De temperaturen zitten weer in de lift en het ziet ernaar uit dat we in de zomer de Middellandse Zee weer in kunnen duiken. Of lekker genieten in eigen land van al het moois dat Nederland te bieden heeft. Het loont om je nu al voor te bereiden op de zomervakantie. Het begint al met plannen maken voor waar, wanneer en hoe lang. Boek je een vakantiehuisje, ga je kamperen of boek je al een vliegreis? De verwachting is dat komende weken er meer duidelijkheid komt vanuit de overheid, over hetgeen mogelijk en veilig is.

Boek een vakantiehuisje met korting bij Belvilla of bij Heerlijke huisjes. Een camper huur je bij Worldwide campers. Of score een hotelovernachting met korting bij Hotelkamerveiling. Wil je met vrienden Europa per trein verkennen, dan ben je bij Interrail aan het juiste adres.  Het kan natuurlijk ook zijn, dat je hele vakantieplan al klaar hebt. Da’s mooi, dan kun je dat overslaan 😉.

Of je blijft lekker thuis en trekt erop uit voor een leuke dagje weg, zoals naar het strand of naar een attractiepark. Kijk hier naar allerlei mogelijkheden. Of boek een Hotelovernachting bij Costa Holanda van Corendon.

Dan komen we bij je vakantiekleding. Heb je daarvoor alles al in huis? Check nu wat je al hebt en wat je nog moet aanschaffen. Je kunt het beter al in huis hebben dan op het laatste moment halsoverkop en teveel te betalen, wanneer heel Nederland op het punt staat die spullen te kopen. De prijzen in de webshops zullen dan aan de hoge kant zijn. Profiteer nu bijvoorbeeld van flinke kortingen op slippers, sandalen en zwem(shorts) bij Plutosport. Of bereid je voor op je outdoor trip bij outdoorspecialist Bergfreunde. Hier vindt je mooie aanbiedingen voor je kampeer avontuur.

Ook mag er in je toilettas natuurlijk niet het een en ander ontbreken, denk bijvoorbeeld aan zonnebrand (we zijn en blijven optimistisch over het weer 😉). Nu voordat de zomer helemaal losbarst, zijn er mooie aanbiedingen.

Last but not least, grote kans dat je in de webwinkel van de ANWB vind waar je in eerst instantie niet aan gedacht had, zoals de alcoholtest die je in Frankrijk verplicht in je auto moet hebben of het vignet om door Oostenrijk te mogen rijden. Maar in de ANWB webshop vind je ook mooie aanbiedingen voor je campingspullen of die handige rugzak.

Ga goed voorbereid op vakantie en geniet ervan !