FAQ (Veelgestelde vragen)

Op deze site zijn zowel kortingscodes als aanbiedingen beschikbaar. Je hoeft géén account aan te maken, abonneren is ook niet nodig. Met de zoekfunctie kun je eenvoudig zoeken naar de verschillende kortingen. Of je kunt de categorie indeling gebruiken om naar specifieke kortingen te zoeken. De kortingscodes die worden getoond, kunnen bij de betreffende webshop bij het afrekenen worden ingevuld.

Stappen:

Stap 1 – Wanneer je de gewenste korting hebt gevonden, klik op ‘Laat code zien’ op Kortingplatform.nl.

Stap 2 – Dan wordt de code getoond, in het voorbeeld is dat ‘ZEN15PCT’. Vervolgens klik je op de code.

 

Stap 3 – De code wordt dan automatisch naar je prikbord gekopieerd. Er verschijnt de tekst ‘Gekopieerd’. Je kunt ook de code even op papier noteren. Dan klik je op ‘Naar de webwinkel’.

 

Stap 4 – In je browser wordt dan de site van de webwinkel geopend. Je selecteert hier dan de product of dienst waarop je de korting krijgt en je kiest voor bestellen. Dan vul je bij het afrekenen in de webwinkel, bij ‘Gebruik kortingscode’ de code in. Gebruik hiervoor de sneltoetsen CTRL-V of via rechtermuisknop ‘plakken’. Of je neemt de code over van je notitie. Dan klik je op ‘Gebruik kortingscode’. Je krijgt dan meteen de korting te zien en deze wordt verrekend met het totaalbedrag.

 

Het kan ook zijn dat er geen kortingscode beschikbaar is, maar dat het om een aanbieding gaat. Klik dan op ’Naar de webwinkel’. Je komt dan automatisch bij de webwinkel en aanbieding terecht. Je hoeft dan bij het afrekenen niets in te vullen. De kortingen zijn namelijk al verwerkt in de prijzen.

Het team van Kortingplatform.nl doet zijn uiterste best om geldige en aantrekkelijke kortingscodes en aanbiedingen voor jou te verzamelen en deze via het platform te delen. Mocht je toch verlopen of onjuiste codes/kortingen tegen komen, laat dit ons aub hier weten. We zullen dan de kortingscode/aanbieding aanpassen of verwijderen en indien nodig contact opnemen met de betreffende aanbieder. Alvast bedankt voor je feedback!

Bekijk onze berichten op het blog Bespaartips. Hier posten we regelmatig tips en ideeën om bewuster met geld om te gaan, waarmee je op jaarbasis honderden of duizenden Euro’s kunt besparen! Een Euro kun je tenslotte maar één keer uitgeven. Je kunt ook onze Instagram en Facebook pagina’s bekijken om op de hoogte te blijven.

Stuur ons een berichtje via de contactpagina, met de gegevens van de kortingscode/aanbieding, dan zullen we deze verifiëren en opnemen in onze database, zodat ook anderen van de korting kunnen profiteren.

Stuur ons je vraag via de contactpagina of mail naar info@kortingplatform.nl. Wij zullen binnen 24 uur reageren.